Ιερά Μητρόπολις Ρόδου

Copyright ©2017 imr.gr

Disable Preloader
Ιερά Μητρόπολις Ρόδου

Παρακλήσεις Υπεραγίας Θεοτόκου

Η κατανυκτική περίοδος του Δεκαπενταυγούστου έδωσε την ευκαιρία στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας να εκφράσει για μια ακόμα φορά τα θεοτοκόφιλα αισθήματά του και την ευλάβεια του προς το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου με την συμμετοχή στις Ακολουθίες των ιερών Παρακλήσεων, ιδιαίτερα στα Θεομητορικά προσκυνήματα του νησιού μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως στις Ιερές Μονές Υψενής και Ελεούσης Καλυθιών, και στους ιερούς Ναούς: Μητροπολιτικό ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, Καθεδρικό ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Κοιμήσεως Θεοτόκου Λίνδου, Κοιμήσεως Θεοτόκου (Καθολικής) Κρεμαστής και Αγίας Σκέπης πόλεως Ρόδου.

Ο Σεβασμιώτωτος Μητροπολίτης Νουβίας κ. Σάββα χοροστάτησε στους ιερούς Ναούς: Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής και Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος χοροστάτησε στους ιερούς Ναούς: Μητροπολιτικό ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, Τιμίου Σταυρού Απολλώνων, Εισοδίων της Θεοτόκου Μασσάρων, Αγίας Μαρίνης Παραδεισίου, Αγίας Ειρήνης Ορφανοτροφείου, Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού, Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφάντου, Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής και στην Ιερά Μονή Ελεούσης (Κοσκινιστής).

Share: